Zanimljivosti

SVI LJUDI KOJU SU ROĐENI NA OVAJ DATUM kriju ogromnu tajnu: ZAPREPASTIT ĆETE SE KAD VIDITE ŠTA VAS ČEKA – 100% provereno!

Koliko vjerujete u astrologiju? Koliko znamo o tom čitanju zvijezda, položaja ove ili one kuće, uticaju na ovo ili ono?

Vjerovatno ne puno, ali sigurno nema ni jedne osobe koja nije odvojila vrijeme da pročita svoj horoskop i šta to kažu zvijezde za taj horoskopski znak. Neki su baš opsjednuti time pa plaćaju da im se izradi i lični horoskop na osnovu podataka o datumu i vremenu rođenja, onda sav svoj dnevni raspored planiraju u skladu sa horoskopom, bilo da se radi o poslu, ljubavi ili zdravlju.

A astrolozi tvrde da i datum našeg rođenja ima veoma bitnu ulogu, odnosno broj koji simboliše redni dan u mjesecu kada smo rođeni .

A numerolozi opet kažu da je svako od nas došao na ovaj svijet iz nekog razloga pa tako osobe koje su rođene na dane sa brojevima 11, 22, 10, 20 i 30 imaju vrlo važnu ulogu na ovom svijetu.

Naime, osobe koje su rođene pod brojem 11, su vrlo mirne i staložene osobe, odlikuje ih dobra intuicija, ali je često igorniše jer više vjeruju u razum i ono što je očigledno.

Okolina tih osoba, prijatelji I rodbina se vrlo često povjerava tim osobama jer su povjerljivi i znaju slušati pa ako ste se pronašli onda ne bi bilo loše da razmiislite o promjeni zanimanja.

Za one koji su rođeni pod znakom broja 22 kažu da su veoma vrijedne osobe, da ne vole ljenčarenje i gubljenje vremena, da su prilično skromni i da se ne razbacuju parama. Često znaju davati dubokoumne savjete i izjave pa se zna za takve osobe reći da filozofiraju.

Šta znače ostali brojevi? Šta mislite?

Koliko vjerujete u sve ovo?