Novo

SVI ĆE VIDETI ŠTA SU DARKO LAZIĆ I KAĆA ŽIVKOVIĆ RADILI U STANU! Tamara Đurić žestoko zapretila pevačici, spremna da pokaže SNIMAK

Naime , poznato je da je Tamara Đurić jedna od ličnosti koja često i svojom pojavom i izjava privlači pažnju javnosti. Ona je se nedavno oglasila i osula paljbu po poznatoj pevačivi Katarini Živković , pa joj je čak i žestoko zapretila. Podsećanja radi estradni rat između njih dve je nastupio kada je Kaća izjavila da su sve starlete prostitutke , što je izazvalo kod Tamare gnev , nakon čega je krenuo pravi haos. Navodno su se i komšije od Kaće oglasile te oplele po Tamari. Ubrzo je se i Tamara oglasila , te kao što smo već istakli zapretila Kaći :

– Priča o komšinici nije prilagođena mom uzrastu. Ako još jednom bude pričala u ime svojih komšija, dobiće snimak na kom se vidi šta Darko Lazić i ona rade u Zemunu u njenom stanu. Znači sledeći link neće biti njena pesma, ako još neko od njenih komšija progovori, biće snimak šta ona radi sa Darkom Lazićem u Zemunu. To će biti sledeći link koji će moći svi da vide, a sad sam šerovala samo njenu pesmu, da joj ne bi i ova prošla kao “krava kroz kukuruze”. Sad sam joj pomogla da joj više ljudi čuje, a ako se ne ućutkaju komšije, a znamo da je komšija zapravo ona, sledeći link će biti šta su radili Darko Lazić i ona sami, koga su zvali i kako su bili obučeni i da li su uopšte bili obučeni – rekla je Tamara, pa dodala:

– Ne znam kako će to komšinici Cici da se svidi, ali verujem da neće – rekla je Đurićeva, a onda je otkrila da li postoji mogućnost da zakopa ratne sekire sa Kaćom.- Mora da mi se izvini. Ako mi se izvini neću da kažem šta je radila sa Darkom Lazićem u stanu u Zemunu i šta se tačno tamo dešavalo. Ako ona u ime komšinice još jednom zucne, sledeći link neće biti promocija njene pesme, već njeni trenuci u prizemlju u Zemunu – zaključila je Tamara Đurić. Napominjemo i da su komšije od Kaće izjavile d je Tamara prostitutka.