Zanimljivosti

Svetlana se udala za Turčina i preselila u Istanbul: “Evo u šta se moj život pretvorio za samo godinu dana!” – Objavila sve na društvenim mrežama! (FOTO)

U nastavku današnjeg članka jedna jako zanimljiva tema koja će se svakako svideti svim ženama. Mnoge devojke u današnja teškka vremena rzmišljaju kako je to da se skrase negde u inostranstvo, da se “dobro udaju” i da više ne razmišljajju o egzistenciji. Međutim, mašta je jedno a stvarnost totalno drugačija, jer imamo jako puno slučajeva devojki koje su se na prvu loptu itekako dobro udale, a onda se u potpnosti razočaraju.

Naravno da bi sve htele nekog šeika i Dubai, međutim, tek 1% njih ispuni sebi tu želju, a Jelena Bin Drai poznata srpska manekenka je uspea u svome naumu. Njoj se sve poklopilo, a danas žicvi sa milijarderom kojem je rodila 4 dece, i definitivno je postigla život kao iz bajke. Na Balknau je ipak malo drugačija sitacija, jer imamo nacionalne razlike koje čine da se dvoje ne uzmu ili ne zabavljaju samo zbog svog imena i prezimena, iako su u stvari samo jedna te ista osoba, čovek si. Mi vam danas donosimo slučaj kako je sve moguće, a najbolji primer je Svetlana koja je iz okoline Pančeva se udala u Tursku i to za čoveka islamske nacionalnsti.

Ona je danas sretna, živi u Tuzlasporu, sa svojim čovekom ima dvoje dece i za sebe smatra da je prava žena od sultana, jer se on prema njoj ophodi kao pravoj carici. Udovoljava joj sve, rade oboje normalne poslove i na raju meseca im čak ostane i da malo uštede za godišnje odmore. U Srbiji je radila sve i svašta da bi se sebi platila školovanje, a sada uživa u životu.