Novo

SVEKAR KUPIO SPRAT U BEOGRADU NA VODI, A ŠTA POSEDUJE SNAJKA? Dvorac, restoran od POLA MILIONA – ovo niste znali o Jani!

Jana Todorović jedna je od naših najpoznatijih pjevačica narodne muzike, koja je za sve ove godine koliko se nalazi na javnoj sceni, snimila veliki broj albuma, bezbroj hitova, i izgradila je nevjerovatnu karijeru, o kojoj je suvišno i pričati, jer njeno postojanje na javnoj sceni ovoliko godina špokazatelj je koliko je ona zapravo kvalitetna i cijenjena pjevačica.

Naime, pjevačica se našla kao jedna od glavnih tema domaćih medija, ali isto tako i o njenom svekru koji je kupio cijeli sprat u najskupljoj zgradi koja se nalazi u Beogradu. Inače, u medijima se prvo pojavila vijest kako je jedan Srbin kupio cijeli sprat u Beogradu na vodi, u Kuli Beograd, za koji je on izdvojio vjerovali ili ne čak 15 miliona eura. Ubrzo nakon toga otrkiveno je da se zapravo radi o svekru naše slavne pjevačice, pa se ona samim tim vrllo brzo našla u žiži interesovanja medija.

Podsjećanja radi, on je njoj kupio i cijeli zamak koji se nalazi u Njemačkoj, i tu je ona snimila i jednu od svojih pjesama, a riječ je o pjesmi “Ja sam tvoja”. Pjevačica je skromna, pa o svom luksuznom životu, ona u javnosti skoro nikako i ne priča, a od svekra ona je za rođendan dobila jednu skupocjenu torbu čija vrijednost je odod 7.000 do 70.000 evra i za nju postoji lista čekanja. Pjevačica je pored svoje karijere odlučila da zaplovi i u ugostiteljske vode, pa je zajedno sa svojim suprugom Ivanom otvorola restoran u Beogradu, a povodom otvaranja istog, oni su okupilim porodicu, prijatelje i brojne kolege. Ostatak teksta pročitajte ovde.