Novo

SVEKAR ĐURO VIDEO SNAJU KAKO DOJI NJEGOVOG UNUKA ALEKSANDRA… NAGEO SE I PITAO, MOŽE LI I ON? IZBIO TOTALNI HAOS, MUŽ JOJ SAZNAO ZA PORUKU! (FOTO)

U posljednjih par godina odnosi u porodici su itekako poremećeni, a svjedoci smo svakakvih dešavanja u posljednje vrijeme kako su društvene mreže postale i više nego popularne u svakom društvo.

Mladi bračni parovi uđu u brak, a nemaju dobre uslove, nije im osiguran opstanak, pa su tako prinuđeni za početak da žive u zajednici sa njegovim ili njenim roditeljima.

Ali, kako vrijeme protiče, takva bračna idila se polako počinje narušavati. U 90 posto slučajeva izbije svađa i netrepeljivot između snahe i svekrve, a to je tako vjekovima unazad i predstavlja veliki problem. Mi vam sada donosimo svjedočenje i iskrenu priču jedne žene iz okoline Paraćina koja je zajedno sa svojim mužem živjela odvojeno i imali su bebu, kojoj su dali ime Aleksandar.

Njena ispovjest na društvenoj mreži Instagram je izazvala veliko gađenje svih onih koji su je pročitali, a žene su prednjačile u cijeloj ovoj priči. Sve se desilo kada je jedan dan njegov otac došao da ih posjeti u iznajmljenom stanu, a ona je dojila njegovog unuka Aleksandra.

Ali, svekar je tada počeo da joj daje lijepe riječi i komplimente na račun njenih grudi, a njoj je to sve bilo strašno neugodno, jer je to ipak otac njenog supruga, a kada je ušla njegova žena, on je kroz smijeh kazao da sada zna zašto je njihov unuk dobro uhranjen i zašto se tako lijepo ubucio, kada je mlijeko u ovako lijepim grudima.

Tada je njenom suprugu bilo veoma neugodno, a ona je ostavila bebu, presvukla je i kazala svom svekru da je pokvaren i da nije normalan. Poslije nekoliko dana mu je čak i poslala poruku u kojoj mu je kazala da više nema potrebe da se pojavljuje u njihovoj kući.