Novo

“Sve vreme su nas lagali”: Doktorka se vratila iz MRTVIH, pa opisala ŠTA je videla na “drugoj strani”

Ljekarka Kejsi Preston iz Sakramenta prije tri mjeseca je preminula, ili bar tako vidi slučaj oživljavanja iz mrtvih, s obzirom da je prema konstatacijama kolega oko 40 sekundi bila na drugoj strani.

Kejsi se vraćala s posla kada ju je na pješačkom prijelazu na jednoj od prometnijih ulica udario automobil, a od siline udarca je udarila glavom u beton i počela je da krvari.

Ljekari su došli za par minuta i transpotovana je kolima hitne pomoći u bolnicu i danas kaže da se od sudara više ničega ne sjeća sve do trenutka kada je otvorila oči u bolnici. Iako ona ne radi u toj bolnici, neke kolege je znala od prije i zvala ih je da joj ispričaju šta se desilo.

Kejsi se polako ali sigurno oporavlja ali osjećaj da je bila van svog tijela nije je napuštao, štaviše i danas se jasno sjeća šta je vidjela dok je umirala.

– Kako su mi rekli, preminula sam na manje od šezdeset sekundi u kolima hitne pomoći. Tamo su me reanimirali i bogami, jedva su me vratili u život. Ono čega se sjećam je da sam tada bila na nekom mjestu koje se vjerovatno definiše kao raj ili nešto slično tome. U svakom slučaju ništa nisam doživjela od onog što se inače priča. Niti sam vidjela poznata lica iz prošlosti, ljudi kojih nema, niti sam čula nekakvu muziku, cvrkut ptica, bjeli brisani prostor i svjetlost. Moje iskustvo je u potpunosti drugačije – kaže Kejsi za CBSN Sakramento.

Ostatak teksta možete pročitati na linku OVDJE.