Novo

Sve što je sanjala u poslednjih pet meseci – ostvarilo se: Kada je “videla” i svoju SMRT, dogodio se šok

Džema O’Donel Irkinja iz Koroka je živjela normalan život sve dok se početkom godine nije zamalo udavila u rijeci.

Džemu je od smrti spasio komšija koji je čuo njeno zapomaganje, dok ju je nosila jaka riječna struja. Par dana poslije te nesreće, Džema je otkrila da u svojim snovima može da vidi neka buduća dešavanja.

– Prvo sam mislila da je neka slučajnost to što sam sanjala povišicu plate na poslu, kao i par loših ocjena svoje kćerke u školi. Prvo su me zaista obradovali sa većim honorarom, a onda je kćerka zaredala slabije ocjene iako je uvijek vrijedno učila i bila je među najboljom djecom u svom odjeljenju. Kada sam u snu vidjela da će se nešto loše desiti mojoj sestri od tetke, okrenula sam je za svaki slučaj telefonom da je upozorim, a ona se samo nasmijala. Par dana kasnije, imala je saobraćajnu nesreću u kojoj je, na svu sreću, pretrpjela samo lakše povrede – priča Džema za portal Evening echo.

U njenom se životu se sve promijenilo. Počela je da ide kod psihijatra kako bi dobila potvrdu da je još uvijek normalna kao i svi ostali ljudi. Tamo joj je rečeno da je moguće poslije nekih nesreća ili sudbonosnih događaja da čvojek dobije neki prirodan dar ili mogućnost da predosjeti određene stvari koje se dešavaju ili koje će se tek desiti.

– Sve bih ja to prihvatila da prije šest sedmica u snu nisam sanjala svoju sopstvenu smrt. Navodno sam se razboljela i u narednom momentu prisustvovala sam sopstvenoj sahrani.

Ostatak čitajte OVDJE.