Novo Showbizz

SVE SE VIDELO! SINOĆ NA FINALU ZVEZDI GRANDA UHVAĆENE U STRASNOM ZAGRLJAJU! MARIJA I DŽEJLA, IPAK U VEZI?! OVO IM NIJE TREBALO…(FOTO)

Sinoć su okončane ko zna koje po redu Zvezde Granda, a pobjednik je mladić iz Bosne i Hercegovine iz jednog manjeg gradića Gračanice Mahir Mulalić.

Ono što je posebno za ovog mladića je to, da mu je na početku takmičenja preminula majka i on je ovu pobjedu posvetio upravo njoj.

Ovo je druga godina za redom da je takmičar koji je pod komandnom palicom Marije Šerifović bio glavni favorit cijelog takmičenja a na kraju su opstali samo njih dvojica, a za dlaku je bio bolji mladi momak iz Gračanice. Marija Šerifović je bila presretna tako da je sada ona i drugi put za redom bila uspješna otkako su mentori u igri.

U finalu i to na bini se pojavila i prošlogodišnja pobjednica Džejla Ramović koja je čestitala pobjedniku, a primjećeno je da je bila opet prisna sa Marijom Šerifović te je opet podgrijala priču kako su njih dvije u vezi.

Ovo sve dodatno zagrijava cijelu priču zbog toga što se Džejla nije nikada pojavila sa momkom, a za Mariju se zna koja je njena seksualna orijentacija. Džejla se obratila novinarima i opet ispričala tu davno ispričanu priču.

“Nije mi nikakao bilo ugodno kada su me povezivali sa Marijom na takav način. Na mene kao mladoj osobi svakako da je uticalo da kruže takve priče o meni. Čak su mi se i roditelji uznemirili, koji sa Marijinim roditeljima, isto tako imaju sjajan odnos. Voljela bih da me pitate za moju karijeru, a ne to što sam se par puta zagrlila sa Marijom, što je normalno, jer se nismo vidjele nekoliko mjeseci”.