Showbizz

SVE MORALA DA NAPUSTI – SPAKOVALA KOFERE I OTIŠLA! Bolna tajna voditeljke PRAKTIČNE ŽENE zbog koje ćete se i svi naježiti!

Ponekad nismo niti svbesni koliko samo tužnih sudbina imamo oko sebe i koliko nismo svesni da imamo možda jako dobar život iako težimo za nekim materijalnim stvarima koje bi nas samo na trenutak učinile sretnim i zadovoljnim. Treba biti zahvalan što imaš roditelje ili brata i sestru. Imaš osnovne stvari za preživljavanje i posao sa kojim trenutno i niste toliko zadovoljni. Setite se da uvek ima osoba koje nemaju niti krov nad glavom a kamoli šta drugo.

I domaće poznate osobe ponekad imaju jako teške priče i sudbine iza sebe a dad to uopšte nismo niti znali jer oni na TV ekranima i društvenim mrežama izgledaju srećno i nasmejano. Jedna od njih je svakako i Seka Aleksić poznata srspka pevačicca koja danas ima sve na dohvat ruke a kao devojčica koja je bila izbeglica nije imala bukvalno gde da spava.

Njeni roditelji sa njenim braćom i sestrama dobila je prinudni smeštaj u okolini Šapca a ona je samo 15 godina krenula sa pevačkom karijerom po lokalnim kafanama samo da bi mogle da prežive. Sličnu sudbinu imala je i popularna Nataša pavlović koja je u regiji poznata po emisiji “Praktična žena”. Žene je jednostavno obožavaju jer uvek donosi neke jako korisne savete koje su uvek dobrodošli.

Međutim i ona je poput Seke Aleksić još 1991 godine izbegla iz Zagreba u Beograd te je morala kao tinejdžerka da gradi život ispočetka. Sve joj je bilo novo i nije bilo lako ostaviti staro društvo i staru školu. Nedavno je imala maturu 20 godina u svojoj gimnaziji u Beogradu i još jednom se zahvalila svim kolegama što su je prihvatili kao svoju…