Zanimljivosti

Svako jutro je zaticao sređenu šupu, a ostavljao je NERED! Postavio je kameru, pa se SLEDIO PRIZOROM… (VIDEO)

Nekada davno je bilo puno teže živeti bez moderne tehnologije, a danas kada nam je sve na dohvat ruke jako lakše je živeti. Međutim, moderne tehnologije nam donose itekao negativnih momenata, ali kada se sve sabere i oduzme, ipak je moderna tehnologija jako korisna i pomaže u svim segmentima života. Mi se danas fokusiramo na video kamere i video nadzor koji je pomogao u jako puno situacija.

Ova stvar itekako je loše pala lopovima i kriminalcima, koji uvek moraju da računaju gde bi mogao biti video nadzor koji bi im itekako mogao odmoći kada sse sve završi. Saobraćajne nesreće, ubistva, pljačke i ostale ekcesne situacije se u jako velikom broju slučajeva rešavaju baš uz pomoć video nadzora.

Na internet portalima svakodnevno možemo da vidimo neke šokantne stvari koje su upravo razotkrivene pomoću video kamere koja se zatekla u pravom trenutku na pravom mestu. Tako vam mi danas donosimo priču iz veliku Britaniju, gde je jedan penzioner Stiven Mekiris koji ima 72 godine u svome dvorištu gde ima malu šupu, uvek zaticao pospremljen stol, a znao je jako dobro da je noć ranije uvek sve ostavljao u neredu jer je uvek radio neke sitne radove i popravke.

Deca su ga ubeživala da je u pitanju duh, a onda je da ništa ne prepusti slučaju, jednu nož bukvalno napravio takav nered da se jedva moglo hodati. Kada je došao iduće jutro, oper je sve bilo uredno poslagano i složeno. Nakon toga je sa komššijom postavio i video kameru, a onda su se sledeli kada su videli da dolazi maali miš koji uzima šarafciger i pomoću njega vraća sve stvari u kutiju, a čak je pokušavao dići i predmete koji su i po dva puta teži od njega. pogledajte i sami snimak ovog vrednog mišića.