Zanimljivosti

SVAKA ŽENA u bivšoj Jugoslaviji je nosila kombinezon: EVO 3 razloga, zbog razloga broj 2, NEĆETE GA SKIDATI SA SEBE (FOTO)

Danas smo vam pripremili jednu vrlo interesantnu priču, koja će definitivno zainteresirati sve žene koje nas odano prate.

U ovo današnje vrijeme ženska moda otišla je do nezamislivih visina, pa kad žena danas ide u kupovinu, muškarce definitivno boli glava od mnogih stvari koje mora kupiti. Ali, kad malo zagrebemo prošlost, vidjet ćemo da su ranije žene živjele mnogo skromnije nego što je to slučaj danas.

A tadašnja se moda može vratiti u nekim segmentima i danas s nekim sitnicama. Danas se usredotočujemo na jedan specifičan segment koji se puno koristio prije, a danas gotovo nikada. Riječ je, naime, o kombinezonu, koji je u prošlosti nosila svaka žena, dok je danas potpuno van upotrebe. Pitate se zbog čega je to tako?

Svaka je žena u bivšoj Jugoslaviji imala kod sebe barem 5 takvih primjeraka u ormaru. Riječ je o svilenoj potkošulji koja se svojevremeno nosila na grudnjak i donje rublje i bila je obavezna za svaku ženu. To je zapravo značilo da to mora da ima svaka žena bez obzira na dob. Prvi razlog zbog čega su ga žene tada nosile bio je zato što su 70-ih i 80-ih bili totalno moderni.

Izrađivani su bili od svile, u raznim bojama, pa čak i od čipke, i u to su vrijeme kombinezoni bili jako seksi. Kombinezoni su svojevremeno bili vrlo estetski ugodna stvar. Nije se žena morala uopšte brinuti hoće li joj gaćice biti vidljive i hoće li se salo na stomaku vidjeti. Sve je bilo uredno zategnuto, pa bi bilo dobro vratiti kombinezon u modu. Definitivno.