Showbizz

SVA SE IZOBLIČILA, ne liči na sebe: Poznata pevačica ostavila fanove u neverici, svi se KRSTE, evo kako izgleda nakon bolesti

Na našem prostoru su brojni muzički serijali i takmičarski shou programi ali onaj koji je sigurno najpopularniji i najduže aktuelan je svakako Zvezde Granda.

Za skoro dvadeset godina postojanja kroz ovaj takmičarski shou je prošlo na hiljade kandidata, bilo je jako dobrih glasova kako muških tako i ženskih izvođača.

A poznata su nam ta imena i te kako – jedna Slavica Ćukteraš, Tanja Savić, Darko Lazića, Rada Manojlović, Mirza Selimović ,Milica Todorović i brojnih drugih pjevača. Ono što se može zaključiti iz svih tih serijala je da pobjednik nije uvijek i najuspješniji kasnije, jer se znalo desiti da oni koji su pobijedili u finalu nisu stvarili neku zapaženiju karijeru, a oni koji su došli do finala su ostvarili i te kakove karijere.

Takvi primjeri su Slavica Ćukteraš i Tanja Savić, na početku su odmah lansirale nekoliko hitova koje su baš bili popularni među mladima. A onda su se iznenada obje povukle sa estradne scene, nisu snimile ni jednu novu pjesmu, nakon toliko vremena teško je ponovo upasti jer su sada na sceni nova imena.

Slavica Ćukteraš se nakon razvoda aktivirala u medijima, ali se pronašla i na društvenim mrežama, odnosno na popularnom TikToku, pa stalno objavljuje nove videe. Sama nikako ne priča o teškom periodu koji je iza nje ali je u javnosti poznato da je prebolovala koronu ali je suočena i sa još jednom teškom bolešću.

Ali, njena želja i volja za životom ne daje nikakve naznake da nije dobro,naprotiv puna je pozitivne energije. Tako je ,kao poklon svojim pratiteljima, složila sve detalje iz svoje muzičke prošlosti i porošila mjesec dana na pripreme videa u kojem je otpjevala najveće hitove iz doba kad je bila najpopularnija, a da bi ugođaj bio potpuniji i svoj stajling je prilagodila tom periodu, i iskoristila svoju staru garderobu .

Video najavu pogledajte OVDJE