Showbizz

SUZANA MANČIĆ UŽIVA U MUŽEVIM MILIONIMA: Kad vidite u čemu ona živi, POZELENIT ĆETE OD LJUBOMORE, a tek kad vidite šta ima na sebi… (FOTO)

Suzana Mančić je bila i na kraju i ostala jedna od najpoznatijih i najzgodnijih voditeljica na ovom našem regionu, a svoju bogatu karijeru ostvarila je najviše kao loto djevojka, a potom kao pjevačica, foto model, takmičarka u raznim emisijama i slično.

Naravno, sve je to radila da bi sticala medijsku pažnju, da bi se pojavljivala pred kamerama i da bi ljudi znali za nju. Ona je, kako svi vjerovatno već znate, upravo kao loto djevojka započela svoju karijeru, ali tada sigurna nije mogla ni da nasluti da će se danas pričati i pisati o njoj kao o jednoj od najslavnijih osoba u regiji.

Doduše, Suzanu mnogi ipak više pamte kao voditeljicu u Grandu, gdje je radila skupa sa Draganom Katić, i one su ostale upamćene kao jedan od najpoznatijih voditeljskih parova u historiji Grand Show-a. Pune harizme, spremna za scenu, uvijek su se međusobno nadopunjavale. Međutim, nakon određenog vremena se više nisu mogle nositi sa tim poslom, postalo je previše, te su se obje povukle, odnosno nastavile su saradnje u nekim kraćim projektima, čisto da publika ne zaboravi na njih.

Mada danas ona više i nije toliko primjetna na televiziji kao ranije, Suzana Mančić je još uvijek u snazi, a vijesti o njoj prati ogroman broj ljudi, koji žele da znaju svaku najsitniju sitnicu u njenom životu.

Suzana je kako svi znamo ljubav pronašla u zagrljaju jednog Grka, koji je sasvim slučajno milioner, poznati biznismen i on je naravno drži kao kap vode na svom dlanu. Udovoljava joj apsolutno u svemu, a kako je Suzana više puta objasnila jako joj je žao što se ne viđaju češće obzirom da je ona u Srbiji, a on stalno ide na poslovna putovanja.