Novo Vijesti

SUZANA I SAŠA po prvi put u javnosti sa decom: SVI GLEDAJU U ĆERKU ALEKSANDRU, pa kakva je ovo lepotica, auuuf – Nije ni čudo što je kriju! (FOTO)

Jedan od najuspješnijih poslovnih ljudi u Srbiji je svakako Saša Popović koji je postao poznat kao član benda Slatki greh sa kojim je Lepa Brena harala u bivšoj državi. Nakon raspada grupe Brena i on su odlučili da pokrenu svoju produkcijsku kuću, Grand i vjerovatno ni oni tada nisu očekivali da će postići ogroman uspjeh kakav danas ima Grand produkcija.

Oni su pokrenuli i najgledanije muzičko takmičenje u regionu, Zvezde Granda koje se prikazuje već 16 godina i koje je iz sezone u sezonu sve glednije. Prije malo više od godinu dana njih dvoje su prodali svoje dionice ali je Saša i dalje ostao da radi kao urednik i voditelj takmičenja.

Kada je u pitanju njegov privatni život, Saša je već dvije decenije u braku sa Suzanom Jovanović koja je u to vrijeme bila perspektivna pjevačica ali se zbog porodice povukla sa estrade. Sada kada su djeca odrasla ona je odlučila da snimi povratnički album, a Saša nije štedio i ispunio je svaku njenu želju i zamisao.  Na promociji albuma Suzana se pojavila u zlatnoj haljini ukrašenoj perjem a sa njima su bila i njihova djeca i to po prvi put u javnosti je cijela porodica bila na okupu.

Suzana ima sina iz prvog braka Danijela kojeg Saša voli kao da je njegov a imaju i zajedničku kćerku Aleksandru. Koliko je poznato Danijel radi zajedno sa Sašom u Grand produkciji dok Aleksandra ima više sklonosti ka umjetnosti i crtanju. Mnogi koji su je po prvi put vidjeli se slažu da je postala prava ljepotica poput svoje mame.