Novo Vijesti

Supruga najvećeg BALKANSKOG PEVAČA uhvaćena na ulici: Izgleda kao da mu je majka – MOJ ČOLA, gde su ti oči bile kad si OVO oženio! (FOTO)

Sigurno najpoznatiji pjevač na prostorima bivše Jugoslavije, a i šite, jeste Zdravko Čolić. On je na sceni već duži niz godina, a mnoge generacije su odrastale upravo uz njegove pjesme. Pojavio se još 70ih godina i njegova karijera traje i dan danas u punom sjaju.

Sam pjevač je više puta izjavio da mu je drago naravno što ga mnoge generacije vole i slušaju i uživaju u njegovim pjesmama, što je sigurno san svakog pjevača i pjevačice. Na samom početku karijere uspio je da zaradi srca i ljubav mnogih ljudi koji znaju svaku njegovu pjesmu i pjevaju i dan danas. Zdravko Čolić svoj privatni život i porodicu ne eksponira javno i pokušava na svaki način da ih zaštiti od medija.

Njega je stvarno rijetkost vidjeti sa članovima svoje porodice u javnosti. On je također među rijetkim pjevačima koji je imao neku aferu u javnosti da je poznata, ali i svađe. Jednostavno, i kolege ga poštuju i vole kao i sama publika i niko nema ništa loše da kaže za njega, već samo riječi hvale. Zdravko Čolić je već 20 godina u sretnom braku sa ženom koju je upoznao u Beogradu. Njeno ime je Aleksandra i ona mu je rodila dvije predivne kćerke.

Kao što smo već rekli, rijetkost je da se pojave u javnosti, ali ovaj put su mediji uspjeli da uhvate Aleksandru kada je šetala ulicom. Slikali su je i odmah proslijedili na sve portale i novine, a mnogi su imali veoma pogrdne i zle riječi za nju. Mnogi su se pitali šta je to on zapravo vidio u njoj kada je oženio takvu. Ali, činjenica je, Aleksandra kakva god da je, njih brak je očito dobar i stabilan čim su 20 godina zajedno.