Showbizz

Supruga Miroslava Ilića otkriva detalje RAZLAZA sa folk legendom: Mnogo smo se svađali, NIJE IŠLO! (FOTO)

Miroslav Ilić je ovih dana itekako na udaru medija pre svega zbog svoje afer koju jednostavno ne želi da prizna, a to je svakako njegov vanbračni sin Devon. On danas ima 34 godine, živi i radi u Americi, a njegova majka je tužila Miroslava i želi da ga prizna, na što popularni srpski pevač jednostavno ne želi da pristane. Čak je pre par meseci na zadnjem ročištu kao glavni svedok se pojavila i Lepa brena, koja je stala na njenu stranu.

Njih dve su jako dugi niz dobre prijateljice, i definitivno je lepa brena prepoznala da je Miroslav Ilić ovde u krivu. Zna se jako dobro da je Miroslav Ilić uveliko i deda, ima dva unuka, a njegova supruga koja je sa njim preko 30 godina po svemu sudeći jednostavno ne može da gleda i trpi nepravdu koja vlada prema njenom suprugu. I njoj je po svemu sudeći pun kufer svega, tako da mu je prema insajderima odlučila da okrene leđa. Kako se navodi od neimenovanog izvora, krenule su svakodnevne svađe, a čak su se i same komšije par puta požalile na veliku buku iz njihovog stana.

Međutim, Gordana je u nedavnom intervjuu rekla da je u pitanju bilo par sitnih svađa koje nemaju veze nikakve sa suđenjem. Kako je rekla, te manje krize nisu nikada dovodile njihov brak u pitanje, a Miroslav je uvek bio taj koji bi prvi popuštao. Nikada se definitivno ne bi odrekli svoje dece i unuka, a imaju ćerku Mariju i sina Marka, a od njih imaju i dvoje unuka, koje su im najveće blago.