Showbizz

SUKNJE NOSA I NE DA ŽENI DA SE USELI U STAN! Ovo je Đorđetova žena, NIKO NE VERUJE ŠTA JE OŽENIO?! (FOTO)

U ovom današnjem članku ćemo malo pomenuti najgledaniji TV program s ovih prostora, a to je u svakom slučaju takmičenje Zvezde Granda.

U posljednjih par godina je ovaj program postao izuzetno kvalitetan, a emituje se još od 2005. godine. Kroz godine je iznjedrio ogroman broj dosta kvalitetnih, a danas veoma poznatih, pjevača i pjevačica koji su tokom godina izgradili svoje pjevačke karijere.

Radi se o veoma gledanom i izuzetno kvalitetnom programu, koji pored kvalitetnih mladih nada pjevanja ima i zanimljiv žiri koji se kroz godine emitovanja i nije toliko drastično mijenjao, pri čemu je jedna osoba pustila korijenje i ne planira odlaziti u skorije vrijeme – a to je naravno Saša Popović.

Najnoviji član glavne šestorke žirija je Đorđe David koji je tu već treću sezonu za redom i može se reći da spada među najpopularnije članove žirija. Njegove doskočice i česte rasprave koje vodi sa ostalim članovima žirija čine ovaj program jako gledanim, i svakako mu dižu rejting. Danas ćemo ovaj tekst posvetiti upravo njemu, bolje rečeno njegovom neobičnom stajlingu.

Kako svi znamo, Đorđe David voli da nosi suknje od kože mada je roker u duši, a ono što rijetki o njemu znaju, je njegov privatni život koji on krije kao zmija noge. Veoma je disciplinovan, pa su takvi i njegovi kandidati. Zadnjih 15 godina on je u vezi sa Anom, koju poznaje iz vremena kada je pohađao srednju školu. Sa njom ima kćerku i mada se nikada nisu zakonski uzeli i ne žive zajedno to im ne smeta očito, mada je to ostatku javnosti itekako teško za shvatiti jer je veoma neobično i krajnje bizarno. Šta mislite o svemu tome?