Zanimljivosti

STRUČNJACI UPOZORAVAJU! Ako OVU stvar nosite u torbi odmah je IZVADITE! Privlači siromaštvo i lošu sreću…(FOTO)

Kada je u pitanju torba ili nočanik oni su jako važni za energiju, a vjeruje se da teret u torbi, to je ono što u njoj nosite može da utiče na vašu energiju i razvoj vaše sudbine. Samo zavirite u svoju torbu, bez obzira da li je to velika ili mala torba, ili torba koja se vezuju oko struka. Sada su Feng Šui stručnjaci upozoravaju da određene stvari nikako ne bi trebali da nosimo u našim torbama.

Ono što je jako bitno jeste, da se u torbi zna red. Potrebno je izbaciti sve što je nepotrebno jer je to privlači nepotrebne poslove i prepreke na životnom putu. Takve nepotrebne stvari kradu energiju i donose veliki haos, tako da sve što vam nije potrebno izbacite iz vaše torbe, a haos sredite tako što ćete rasporediti stvari po pregradama. Vjeruje se da će vam taj red da donese veliko olakšanje kada je u pitanju donošenje odluka. Nikada ne treba da držite razbacan novac po torbi, već ga treba čuvati isključivo u novčaniku. Feng šui označava da novac razbacan po torbi privlači veliko siromaštvo, nedostatak finansija i postavlja energetske blokade na putu razvoja.

Također, veliki broj žena u torbi nosi stare karte, nepotrebne listiće i račune koje čuvate u torbi vraćaju vas u prošlost, privlače opterećenjei nedostatak novca. To označava da sa sobom nosite simbolično stare probleme i nepotrebne brihe, živite u prošlosti.

Ono što je jako bitno jeste, da torba treba da bude čvrsta i netaknuta, to je znak sreće i pouzdane zaštite. KAda je torba uredna ona donosi harmoniju i čuva sklad, a vjeruje se da poslovna torba treba da bude sređena i kvalitetna.