Novo

Stravično PROROČANSTVO Baba Vange: Zanemećete kada saznate šta je vidovnjakinja rekla Saši Popoviću

Vangelija Dimitrova koja je poznatija kao Baba Vanga, bila je planetarno popularna bugarska proročica kod koje su mnogi poznati ljudi dolazili po savjete, među njima i američki predsjednik Ričard Nikson, ali i predjsednik SFRJ Josip Broz Tito i to čak četiri puta.

Direktor Grand produkcije Saša Popović je svojevremeno ispričao da je zajedno sa Lepom Brenom imao tu čast da posjeti Petrič, odakle je bila Vanga, pa nije krio i da mu je do detalja baš sve pogodila.

-Kaže meni baba Vanga ovako: imaš 37 godina, otac ti je poginuo u saobraćajnoj nesreći, majka ti je ostala sama, ne pali svijeću za slavu, ovo moraš da je upozoriš. Taj crveni auto što si kupio je fenomenalan, čuvaj te papire što si u Vieni (Beču) napravio. Pao sam u nesvjest kako sad ona sve to o meni zna. Ta tvoja grupa, za godinu dana više neće postojati, vi ćete se raspasti, a mi smo tada bili na samom vrhuncu karijere. Ja sam je pitao šta ću ja tada da radim, rekla mi je da ću ja da počnem da pjevam. Brena kada je to čula, ustala je sa klupice i počela da se smije. Rekla mi je da ću se pjevanjem baviti tri godine, a papire što imam u Vieni da ću da izgubim. Sve se tako i desilo… U svojoj 48. godini ti ćeš postati vrh vaše estrade, ti ćeš biti direktor nečega i svi pjevači će da budu kod tebe – prepričavao je direktor Granda.