Novo

STRAVA I UŽAS: Video bivšu ženu sa novim mužem, pa je surovo likvidirao: Decu je zaprepastio PRAVIM razlogom ubistva

64. godišnji Robert Devejn Meklaud iz Robinsdejla u Minesoti je surovo ubio svoju bivšu suprugu i majku njegove djece 48. godišnju Lori En Deteridž.

Lori se plašila ovakvog scenarija kada se razvela od patološki ljubomornog Roberta, pa nije ni smjela da mu kaže da je u vezi s drugim muškarcem i čak je i djeci zabranila da im spominje njega, kako joj se ne bi svetio. Ipak, kada je ova veza došla do najviše nivoa, kada se Lori opet udala, Robertu je pao mrak na oči.

Jednog popodneva ju je vidio s tim čovjekom u tržnom centru i tada je saznao da se ona preudala. Samo par dana kasnije, uzeo je pištolj, došao joj je u kuću i s par hitaca u glavu lišio ju je života.

Uhapšen je 12 sati poslije smrti Lori En, a kada su ga djeca pitala zašto im je ubio majku, on je imao nesvakidašnji odgovor.

– Nisam želio da taj seljak iz nedođije nosi moju garderobu i da hoda po vašoj kući u mojim papučama. Nisam htio da mu dozvolim da nosi moj bade mantil. Za njega u toj kući nije bilo mjesta – rekao im je Robert.

Policajci su na saslušanju otkrili i kako je to Robert likvidira bivšu ženu.

Kada joj je pucao u stomak ostala je živa, i vidio je da kreće zvati hitnu pomoć i tada joj je kazao da živa neće izaći iz kuće, pa joj je sasuo par metaka u glavu.

Robert Devejn Meklaud je optužen za ubistvo za koje može dobiti i do 40 godina zatvora. Kaucija je čak dva miliona dolara, tako prenosi KSTP.