Novo Vijesti

STRASTAN POLJUBAC U USTA! JELENA MU UVALILA JEZIČINU, NE VADI! Zaboravila na Duška, kamere sve uhvatile, kako će sad da se vadi?! (FOTO)

Jelena Karleuša je neko ko jednostavno zna šta radi, a često pokazuje da je i nije baš briga za mišljenja i komentare drugih ljudi. Ona i ne održava često koncerte i nastupe, naravno pogotovo sad kada je pandemija korona virusa u zraku, ali uvijek je u centru pažnje svih novinara i medija.

Naravno, danas je najbrži način komuniciranja preko društvenih mreža, a najčešća društvena mreža koju Jelena koristi je svakako Instagram. Tu često objavljuje slike, fotografije i storije koji izazivaju lavinu komentara. Nju na instagramu, kao što se može vidjeti, praki 2,4 miliona ljudi, što svakako nije malo. Također je i član žirija u Zvezdama Granda i tamo je također mala od skandala i uvijek u centru pažnje. Često bude negativna i daje uvrijedljive komentare, ali su mnogi navikli na to i ne shvataju previše lično više.

U emisiji koja se sinoć emitovala, najzanimljiviji duel bio je između bosanca Hanada Džehverovića i Crnogorca Nemanje Petrović. Na kraju su glasovi žirija bili izjednačeni, što opet pokazuje koliko su mladići zaista dobri u ovom takmičenju. Mentori su im Jelena Karleuša i Marija Šerifović, a od strane Đorđeta Davida, za svoje mentorstvo su dobile samo riječi hvale. Jelena je pohvalila naravno i svog kandidata koji je inače po profesiji profesor muzike te je rekla da i ne može toliko da griješi, dok je Marijinom kandidatu dala kompliment za stajling koji je iznio.

Na kraju, Saša Popović je morao da odluči ko od njih dvojice ide direktno dalje. To svakako nije lako, posebno ako se radi o kandidatima Jelene Karleuše jer zna se da će napraviti scenu. Kada je odlučio da obojica ipak nastave dalje u novi krug takmičenja, Jelena Karleuša nije mogla da sakrije radost i oduševljenje. Odmah je ustala i direktora Grand produkcije poljubila, ni manje ni više, nego u usta.