Novo

STRAŠNO! LAKIRALA NOKTE NAKON ŠTO JE ČULA ZA UBISTVO SNAJKE: O REAKCIJI je BRUJAO REGION, a Zorica Marjanović se OVIM ODALA!

Več nekoliko dana domaći mediji ne prestaju da pišu o presudi u slučaju ubistva pjevačice Jelene Marjanović, gdje je u petak 22.jula njen suprug Zoran osuđen na 40 godina zatvora, jer se ustanovilo da je on kriv, iako je svih ovih godina tvrdio da je nevin, ali šest godina je bilo potrebno da se sve kockice slože, tako da su dokazi koji su protiv njega bili neoborivi i oni su dokazali njegovu krivicu.

Proteklih godina, nakon Jeleninog ubistva u medijima su se pojavljivale razne priče i teorije, o Zoranu i njegovoj porodici posebno se pisalo, ali nekako se najviše izdavaja njegova majka Zorica, o kojoj se pisalo baš dosta. Naime, Zorica mnogima nije djelovala nimalo nevino u ovom slučaju, a jedna situacija koja se desila se prepričava i dan danas. Naime, radi se o tome da je nakon što je Jelenino tijelo pronađeno, Zorica uslikana na pragu svoje kuće kako plače, a na toj fotografiji se vidi da Zorica ima kratke i neuredne nokte, dok na fotografiji koja je napravljena samo sat vremena kasnije, gdje je porodica primala saučešće se vidjelo da je Zorica imala sređene nadograđene nokte koji su bili nalakirani jarkom crvenom bojom, pa je to bio dokaz da je ona svoje nokte sredila u međuvremenu.

Podsjećanja radi, Jelena je ubijena 2.aprila 2016.godine na nasipu u Borči gdje je otišla sa Zoranom i njihovom maloljetnom kćerkom Janom koja je tada imala samo pet godina. Jelena je mučki i brutalno ubijena, udarcima u glavu sa nepoznatim predmetom, i upravo od tih udaraca ona je i preminula, što je pokazala kasnije urađena obdukcija. Njeno tijelo pronađeno je narednog dana u kanalu na nasipu,i sada nakon šest godina Zoran je proglašen krivim. Ostatak teksta pročitajte ovde.