Novo

ŠTO STE GA GLEDALI – GLEDALI STE! MILANA MILOŠEVIĆA NE OČEKUJTE VIŠE U… SVI U ŠOKU!

Milan Milošević našoj domaćoj javnosti itekako je dobro poznat, a poslednjih nekoliko godina imamo priliku da ga gledamo kao voditelja najgledanijeg rijalitija Zadruga. Inače on je prvo bio učesnik u prvoj sezoni ovog rijalitija, a onda je on dobio poziv od ove televizije da bude voditelj, i on se zaista pokazao kao veoma dobar voditelj. Mnogi su mišljenja da je on u nekim situacijama bio dosta pristrasan, posebno nekako u sezoni koja je iza nas.

Naime, bilo je raznih komentara na njegov račun da je on u petoj sezoni bio pristrasan kada je u pitanju Dalila Dragojević pa su gledaoci govorili da je on nju štedio i da to nikako nije smio da radi. Bilo kako bilo, nakon rijalitija ljubitelji ovog rijalitija imaju priliku da gledaju emisije Narod pita, gdje gostuju bivši zadrugari, a ovu emisiju vode upravo Milan Milošević i Dušica Jakovljević.

Milan je izazvao brojne pozitivne komentare upravo zbog načina na koji on vodi emisije Narod pita, ali izgleda da će se mnogi rastužiti, jer je došlo vrijeme i da se on malo odmori. Tako je on na društvenim mrežama napisao sljedeće: “Na godišnjem odmoru sam. Čisto da se zna!” obavijestio je on svoje pratioce, tako da će u narednom periodu emisije voditi Dušica dok se Milan ne vrati. Nakon toga on je objavio video snimak na kojem se vidi kako on uživa u kafi uz poruku: “Još malo pa na put!”. Vaša mišljenja? Pišite nam u komentarima ispod.