Zanimljivosti

Stjuardesa mislila da je niko ne gleda, pa uradila nešto što je ZALUDELO muškarce! NIKO NE VERUJE SVOJIM OČIMA! (VIDEO)

U vreme kada je internet skoro na svakom ćošku i kada je on dostupan za jako malo novca, svi su u mogućnosti da budu online. Međutim, gde god da odete i da se skopčate na neki portal, prvo što će vam izlaziti na displeju vašeg telefona jeste crna hronika. To je nekako ono na što ljudi najviše klikću, jer je valjda po prirodi kod jednog čoveka da se samo traži negativa.

Sa druuge strane neke pozitivne i jako lepe stvari se jednostavno ne otvaraju, a jedino što može proći jesu gluposti koje se pojavljuju na tik toku i koje ljude također jako puno privlače. Mi vam tako danas donosimo jedan zdravi humor, jer nam to baš treba u ove jako tmurne dane koji su sami po sebi i više nego depresivni.

Mi se danas posvećujemo stjuardesama bez kojih niti jedan let ne bi prošao bapš onako kako treba. Ovde se radi o indisjkoj avio kompaniji Spajs džet, a devojka o kojoj danas govorimo se zove Una Menakaši, koja je odlučila da izvede stari tradicionalni indisjki ples, i to dok nije bilo jako puno puutnika u samom avionu.

Mera jir je ime stare tradicionalne indisjke pesme, a dok je ona preludo plesala, nije bila niti svesna da je celo vreme snima njena kolegica sa suprotne strane aviona. Kada je shvatila da je već usnimljena, ona se nasmejala i nastavila i dalje da pleše, a celi video je objavila na svom Instagram nalogu. Muškarci su bili oduševljeni sa ovom mladom stjuardesom pa su joj počeli postavljati otvorena pitanja na kojim letovima konkretno ona radi, tako da verujemo da su vlasnici ove avio kompanije i više nego zadovoljni.