Novo

STIGAO U SRBIJU Čuveni Ber Grils svoju emisiju snima na našim prostorima, pa spomenuo Novaka Đokovića

Čuveni avanturista Ber Grils prije par dana je stigao u Srbiji.

Već su odavno poznate njegove emisije, koje su bile prikazivane na mnogim televizijama. Predstavljen je kao najhrabriji voditelj i kao najhrabriji čovjek koji realno pokazuje pravo stanje u divljini.

U našoj zemlji provest će par sedmica kako bi snimio svoju emisiju U divljini sa Berom Grilsom, koja je autorski projekat Nacionalne Geografije, koja se emituje na tom kanalu, kao i na striming servisu Dizni plus kanala.

Kako se nezvanično saznaje, on će snimati na Staroj planini gdje će pokušavati da preživi u netaknutoj prirodi. U jednom intervjuu, Ber je izjavio kako mu je velika želja da snima u Srbiji, ali i da ima još jednu želju kada je riješ o našoj zemlji.

– Prirodne ljepote vaše zemlje su zaista spektakularne. Obično kada biramo lokacije za snimanje odlučujemo se za one koje mogu da nam ponude raznolikost, a Srbija nudi pun paket, sve, planine, rijeke, šume, bogatu prirodu i zaista nevjerovatnu divljinu. Još kad bi Novak Đoković, koga mnogo cjenim i čiji sam veliki obožavalac, pristao da mi bude gost u nekoj od narednih sezona, sasvim sigurno bismo došli da snimamo u Srbiji, i to vrlo rado – rekao je Grils u januaru 2020. godine. Inače, Grils je bivši marinac, otac tri sina i ponosni Britanac koji, uprkos operaciji leđa, ne odustaje od svojih ciljeva i snimanja emisija.