Novo

STANOVNICI ŠEPKA SPREMAJU PAKAO ZA DALILU: Da li je moguće da će OVO da joj URADE kad dođe?

I danas se dotičemo teme rijaltija , a čiji članovi i učesnici su često tema brojnih medija . Naime , kada je reč o našim prostorima najpopularniji rijaliti je Zdruga , a koji je u nedelju završio svoju petu sezonu . Kako je poznato u finalnoj noći su gledaoci birali pobednika , gde su Dejana Dragojevića ,postavili na prvo mesto , a njegovu sad već bivšu suprugu na drugo mesto sa nagradom montažnom kućom.

Ne sumnjamo da ste pratili u poslednjih deset meseci sva dešavanja iz Bele Kuće , a njih dvoje su u ovu sezonu ušli kao skladan bračni par , što se jako brzo ispostavilo kao netačno. Naime , krah braka je nastupio kada je Dalila prevarila Dejana , te uuplovila u ljubavni odnos sa Filipom Carem. Međutim , nije se neštlo mnogo usrećila ,pa je njena veza bila jako turbulentna , te smo bili i svedoci jako dosta jezivih situacija. Podsećannja radi ,Dalila je vezu sa Filipom okončala pre par noći u emisiji Narod pita , kada je Filip odbnio da se u istoj pojavi sa nnjom.

Ono što je neosporno da se spomene , a tiče se Dalile , jeste da je jako brzo postala jedna od najomraženijih učesnica u javnosti , te je retko ko imao lepu reč za nju . Međutim , postoje i oni koji je podržavaju , pa su uspeli da je dignu na visoku drugu poziciju. Podsećanja radi Dalila i Dejan su iizgradili kuću u Šepku , na zemlji njegong oca , a kako mještani ističu ona tamo više nije dobroo došla. Mještani Šepka su već najavilii da će Dalilu ako se pojavi u njihovom selu gađati jajima a ovo je otkrio jedan gledalac u emisiji Milana Miloševića.