Novo Vijesti

ŠTA SE IZA BRDA VALJA? Steže se obruč oko Srbije i predsednika Vučića! – SPREMA SE UDAR NA NJEGA, SVE KREĆE IZ OVE SUSJEDNE DRŽAVE, nije nikako dobro! (FOTO)

Jedan od najpoznatijih političara u regionu je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić koji se stalno pojavljuje u medijima i nimalo ne krije svoju namjeru da se nametne kao regionalni lider. On uvijek ističe napredak koji je Srbija postigla pod njegovim vođstvom posebno kada je u pitanju ekonomska situacija i treba reći da je ova država po rastu BDP-a pri vrhu u Evropi.

Vučić i njegova vlada su se pokazali i mudrima u vrijeme pandemije i u pregovore oko nabavke vakcina su išli samostalno sa svim proizvođačima i kao rezultat toga danas građani mogu da biraju kojom vakcinom će biti vakcinisani a nedavno je Vučić pozvao i građane iz regije da dođu u Srbiju i besplatno se vakcinišu što je veliki plus za njega i o ovom njegovom potezu izvještavaju i svi svjetski mediji.

Kada je u pitanju vanjska politika poznato je da je Vučić pod velikim pritiskom da prizna Kosovo i vodi teške pregovore oko toga sa Prištinom. Pored toga on ima i veliki  broj neprijatelja u samoj Srbiji koji mu rade o glavi a kako pišu tamošnji mediji sve se kontroliše iz Crne Gore.

Trenutno u ovoj državi mediji koji su skloni vjadajućem režimu vode pravi rat protiv predsjednika Srbije a i srpska opozicija je ovih dana u Podgorici i ostvaruju kontakte sa ljudima koji su bliski Zdravku Krivokapiću. Plan Vučićevih neprijatelja koji pomažu i neke strane ambasade je da se svi mediji u ove dvije države umreže i da djeluju protiv Vučića posebno pred izbore koji će se održati u Srbiji za godinu dana. Ostatak pročitajte