Novo

ŠTA JOJ SE DESILO? Biljana Jevtić ne liči na sebe, svi su u ŠOKU zbog njenog izgleda! (FOTO)

U nastavku današnjeg članak ponovo se dotičemo naše javne scene , te ličnosti koji su digi niz godina deo iste . Naime , kada je reč o ranijim godinama , nekada je bilo potrebno da posedujete jako mnogo talenta kako bi ste postali poznati . Dakle , 80tih godina bilo je mnogo onih koji su hteli da budu deo javne scene , a uistinu malo ih je koji su to i uspeli. 

Današnja tema nam je žena koja je to zasigurno i uspela , a koja se na našim prostorima nalazi dugi niz godina , te jasno nosi titulu najbolje. Naime , svaki njen postupak i gest privlači veliku pažnju javnosti . pa je tako nedavno njena objavljena fotografija na društvenim mrežama privukla veliku pažnju kako javnosti , tako i medija. Dakle , na društvenoj mrežii Instagram isplivala je njena fotografija iz rane mladosti , a gde ova popularna pevačica pozira u društvu svojih popularnih kolegica i to uz čašu vina.

Međutim , čaša vina nije ono što je privuklo najveću pažnju , nego je to frizura ove popularne pevačice , a koja se totalno razlikuje od one koju ona nosi danas. Naime, reč je o hit kratkoj frizuri, koju su osamdesetih nosile brojne pop i folk zvezde.Frizura Biljane Jevtić oduševila je mnogobrojne fanove koji su u komentarima poručili pevačici da joj je stari imidž apsolutni pogodak i da bi trebalo da se odvaži i vrati staru frizuru. Vaša mišljenja pišite ovde.