Novo

Šta će reči Marta? Mile Kitić šokirao izjavom: Voleo bih da priznam vanbračnog sina

U nastavku današnjeg članka govorit ćemo o jednoj dobro poznatoj temi ,a koja je se pre par dana ponovo pokrenula. Naime , kada je reč o Miletu Kitiću i njegovom privatnom životu , već od ranije je poznato da on ima vabračnog sina , a od nedavno se ,kao što smo već istakli ponovo govori o tome. Kako smo usepli da saznamo , naslednik ovog popularnog pevača živi sa majkom u Nemačkoj , a i sam Mile Kitić je objasnio sledeće :

– Skoro je izašlo kao šokirana javnost Mile Kitić ima još jednu ćerku. Pa ja imam ćerku iz prvog braka, to nije tajna. Ona ima četrdeset i nešto godina . Pišu da živi u Nemačkoj, a ona živi u Beogradu. U kontaktu smo, Elena se isto sa njom druži baš su nedavno bile na Zlatiboru. Unuka mi je balerina u Amsterdamu, unuk mi je zavšio fakultet, sve je to na svom mestu. Ja često pitam jel treba nešto i pomažem koliko mogu – počeo je priču Mile pa pojasnio najnovije spekulacije:

Potom je pevač dodao : – Vanbračni sin Mileta Kitića je samo priča. Mene je po Nemačkoj jurila neka lujka, ja sam rekao da je psihopata i ona me je tužila.Išli smo na sud, platio sam sudske troškove jer javno ne smeš da kažeš da je neko psihopata. Ali to je stvarno davno bilo. Od vanbračnog sina nema ništa, mogu da pričaju šta hoće. Da imam sina ja bih ga priznao, ako je moj naravno – izjaviio je.