Novo

Snimak BEBE od kojeg se diže kosa na glavi: Roditelji su odmah uhapšeni, a onda se desio obrt (VIDEO)

I danas za vas imamo jednu temu , a koja je mnoge šokirala , iako je ovaj problem u konačnici jako prisutan među roditeljima današnjice . Naime , jako je česta pojava da roditelji maltretiraju decu , kao i da i fizički zlostavljaju . Taj vid nasilja prisutan je vekovima , deca trpe , te se nikada taj problem u konačnici nije moga iskoreniti. Naime , današnja priča nam dolazi iz Veelike Britanije , a gde je uhapšen par pod sumnjom da je maltretirao svoje dete , a sve nakon što je se videlo nemarno ponašanje roditelja na jednom video snimku. Dakle , oni su na iznenađenje mnogih dali detetu da pije vodku.

Popilicija je momentalno krenula u potragu za roditeljima , a sve nakon što je se ovaj snimak nenormalnom brzinom proširio društvenim mrežama. Dakel , na njemu je vidiljivo kako neimenovana žena , a za koju se predpostavlja da je majka bebe , sipa bistru tečnost iz flaše po kojoj se može zaključiti da je vodka , u čep , te istu daje detetu. Također , čovek bez košulje u šortsu i patikama ,a za kojeg se veruje da je otac deteta videti kako stoji u pozadini . Također u pozadini se čuje glasna muzika.

Tamošnja policija je se oglasila povodom ovog nemilog događaja : – Nakon dolaska policajci su obavešteni o zabrinutosti za dete na jednoj adresi u tom području. Preduzete su mere da bi se zaštitili umešani, a muškarac i žena su uhapšeni zbog sumnje za okrutno postupanje prema detetu kasnije istog dana. Od tada su pušteni na slobodu i istraga je u toku – saopštila je policija. Vaša mišljenja o ovoj temi ostavite u komentar.