Novo Vijesti

SRPSKU MAJKU ISMEVAJU NA DRUŠTVENIM MREŽAMA DO BESVESTI: “Jao, kukala ti majka jesu li ovo zračni jastuci, jesi kod Kineza KUPILA DUPE? – GORI INTERNET ZBOF OVE FOTKE! (FOTO)

Kada govorimo o domaćoj estradi jedna od najuspješnijih i najpoznatijih pjevačica je Ceca Ražnatović koja iza sebe ima uspješnu karijeru koja traje već decenijama. Ona je javnosti bila interesantna i zbog svog privatnog života a posebno nakon udaje za Željka Ražnatovića Arkana koji je u to vrijeme bio tražen i kao ratni zločinac.

Ona je njega i njihovu ljubav kovala u zvijezde ali oni koji su ih malo bolje poznavali kažu da i nije baš sve bilo med i mlijeko. Arkan je ubijen prije 21 godinu u beogradskom hotelu Interkontinental a Ceca se nakon toga nikada nije pojavljivala u javnosti sa nekim muškarcem za kojeg bi se moglo pretpostaviti da su u vezi.

Tako je bio sve do prije nekoliko jejseci kada je kao grom iz vedra neba stigla vijest da Ceca ljubi devet godina mlađeg Bogdana Srejovića od kojeg se ne odvaja. Njih paparaci prate u stopu i stalno se piše o njima a nedavno je jedna njena fotka zapalila Twiter. Ona je na ovoj slici snimljena sa leđa dok hoda a komentari na račun njene zadnjice su se samo nizali.

Tako je jedan korisnik napisao da je najstrašnije kada žena ne shvata da je njeno vrijeme isteklo pa se u pedesetoj godini života ponaša kao da joj je 25. Neki su se pitali da li ima zračne jastuke na zadnjici a drugi su tvrdili da je dupe kupila kod Kineza. Jedan komentar je posebno privukao pažnju a u njemu se korisnik Twitera pitao otkud njoj dupe kada ga nikada nije imala i uvijek je bila ravna kao daska.