Showbizz

Srpski pevač umro u strašnim MUKAMA, imao samo 35 kilograma: Njegov poslednji dan krije BOLNU priču (VIDEO)

U današnjem svetu estrade sve je definitivno moguće, jer su došla takva vremena da vas jednostavno danas ima sutra nema. Najbolji primer je smrt popularne Hrvatske pevačice kasandre koja je preminula jučer ujutro u 54 godini života. Samo je legla da spava preksinoć i više se nije probudila. Šta reći za smrt marinka Rokvića i Merime njegomir, koje je teška bolest uzela za jako kratko vreme, i oboje su ono što je zanimljivo preminuli u 59 godini života.

Mnogo je pozantih pevača preminulo nakon kraće bolesti i u prošlosti, a jedna od najmisterioznijih smrti je ona od Milana Mladenovića, poznatog pevača i ossnivača grupe Ekataraina velika. Njemu je pre par dana bila godišnjica smrti, a preminuo je tačno pre 27 godina, a mnogi su njegovu smrt povezivali sa opijatima.

Poplarni pevač je rođen 1958 godine uu Zagrebu, a sa samo 6 godina se preselio u Sarajevo. Krajem 70 godina prošloga veka osnovao je bend “Limunovo drvo”, a nakon toga i super poznati “Šaarlo akrobata”. Nakon velikih nesuglasica u benduu, on je izašao iz grupe i osnovao “Katarina 2”, koja je jako brzo promenila ime u Ekatarina velika.

Sa samo 4 godine je počeo da svira gitaru, a kao dete bio je jako ratoboran, te sse često tukao sa starijim od sebe, pa je često dddolazio kuući sav krvav što je i normalna stvar. Kraje 70 se seli u Beograd, i tada je prestalo njegovo buntovništvo. EKV postaje jedna od najjačih grupa u Jugoslaviji, a njihove pesme se slušaju i dan danas. Preminuo je 1994 godine od dijagnoze tuu mora pankreasa, a u bolnici je imao samo 35 godina. Poslednje dane je proveo sa ljubavi svog života Majom Maričić.