Danas ćemo pisati o onoj crnoj strani naše estrade. Kada je čula da je advokat Nebojša Negić, muž njezine kolegice Dragice Radosavljević Cakane, svojim automobilom udario pješaka, koji je par dana kasnije preminuo u bolnici, Goca Lazarević je otvorila svoju dušu i novinarima ispričala svoju priču, koja je dosta slična Cakaninoj.

“Ne daj Bože da se desi nikome. Žao mi je moje Cakane i njenog muža. I meni se dogodilo isto to prije par godina. Udarila sam čovjeka na biciklu. Išla sam baš sporo, ali džaba.” rekla je kroz suze Goca Lazarević.

“Došla mi je prijateljica iz Australije i dogovorile smo se da idemo na ručak. Međutim, kako je ona imala još neke stvari da obavi, ja sam se vozala automobilom po gradu dok sam je čekala da to sve obavi. I onda se samo to desilo. Udarila sam ga i on je pao. Sledila sam se u tom momentu, nisam znala gdje sam, šta da radim, bila sam u totalnom šoku.

Kada sam se pribrala istrčala sam van da vidim je li još živ, kako je. On je ustao i rekao da je dobro, da mu ništa ne treba. Kasnije sam ga posjetila i u bolnici, uvjerila ga da sam tu za sve što mu treba, on je rekao da je sve uredu i da se ništa ne brinem. Uvijek se prestravim kada se prisjetim tog prizora. Ne bi to nikome poželjela da proživi. Ni da bude onaj za volanom, niti onaj koji je bio povrijeđen.”

Preporučujemo