Novo Vijesti

SRPSKA MAJKA JE ZA OVIM MUSLIMANOM PATILA I NAKON ŠTO SE UDALA ZA ARKANA: Puškom je terali od njega, strpali ga u LOGOR – EVO KAKO JE ZAVRŠIO, TUGA! (FOTO)

Ceca Ražnatović je jedna od najpoznatijih pjevačica ne samo u Srbiji nego i u regionu a pored njenih mnogobrojnih hitova njenoj popularnosti je doprineo i brak sa Željkom Ražnatovićem Arkanom koji je početkom devedesetih godina na ovim prostorima bio jedan od najmoćnijih ljudi i koji je sa svojom paravojnom jedinocim Tigrovi napravio niz zločina u Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj pa je bio tražen i od strane haškog tribunala.

Njihovo vjenčanje je u medijima tada opisivano kao svadba vijeka a Ceca je rodila dvoje djece sina Veljka i kćerku Anastasiju koji su danas odrasli ljudi. Arkan je ubijen prije 21 godinu u beogradskom hotelu Interkontinental a nakon toga je Ceca svu svoju pažnju i vrijeme usmjerila na svoju djecu i karijeru. Sve donedavno se nije u javnosti nikada pojavila sa nekim drugim muškarcem koji bi zauzeo Arkanovo mjesto a sve ove godne je o svom ubijenom mužu i njihovoj ljubavi pričala samo hvalospjeve i svi su mislili da je on prvi i jedini čovjek kojeg je voljela što je daleko od istine.

Naime Ceca je pred samo izbijanje rata na tlu bivše Jugoslavije bila u vezi sa čovjekom u kojeg je bila ludo zaljubljena  Hajrudinom koji je sa svojim bratom Esom imao lanac diskoteka u Švicarskoj. Ona je nastupala u jednoj od njih i tada su se prvi put i upoznali i ludo zaljubili.

Hajro je inače bio poznat kao žestok momak i očito je da su je takvi oduvijek i privlačili bar dok je bila mlađa. Hajro se zatekao u Bosni i Hercegovini kada je izbio rat i bio je i zarobljen u logoru a nakon toga je uspio da pobjegne nazad u Švcarsku. Neki vjeruju da mu je upravo pjevačica pomogla u tome ali za to ne postoje nikakvi dokazi.