Novo

Srpkinja postala MILIJARDERKA preko noći! Aleksandri je muž još uvek živ, a ona mu sve UZELA! SVI U ŠOKU I NEVERICI!

Društvene mreže, mjesto su na kojem mi možemo da pročitamo nevjerovatne priče, razne ispovijesti, fotografije i video snimke, koji nam dolaze iz svih dijelova svijeta, pa vam shodno tome u nastavku današnjeg članka donosimo jednu jako zanimljivu i interesantnu priču, a vjerujemo da ovako nešto do sada niste imali priliku da vidite. Naime priča koju vam donosimo se na neki način odnosi na trenutnu situaciju na istoku.

Dakle, riječ je o jednom biznismenu iz Rusije koji se zove Andrej Meljničenko, koji je u februaru mjesecu, nakon što je počeo rat u Ukrajini koji je započela Rusija, odlučio da svojoj supruzi prepiše vlasništvo nad dvije svjetske kompanije uglja i đubriva. On je to uradio samo jedan dan nakon što je Evropska unija sankcionisala sredstva. Inače, je on svoje bogatstvo stekao u godinama nakon pada Sovjetskog Saveza 1991.godine. Kako je rekao izvor koji je upućen u cijelu situaciju, Andrej se odrekao svojih udjela u proizvođaču uglja SUEK AO i grupi đubriva EuroChem Group AG, a on je to učinio 8. marta, na dan svog 50. rođendana, tako što je svojoj supruzi koja je inače srpskog porijekla, Aleksandri Meljničenko, stvarno vlasništvo nad kompanijama.

On je do tada u svom vlasništvu imao dvije kompanije kroz lanac trustova i korporacija koji se proteže od Moskve i švajcarskog grada Cuga do Kipra i Bermuda, prema pravnim podnescima koje je pregledao Rojters. Kako je izvor dalje rekao, njegova supruga Aleksandra je još od 2006. godine, bila druga po redu iza svog muža na listi stvarnih vlasnika dvije kompanije u povjereničkim dokumentima, što je značilo da će ona svakako da naslijedi to vlasništvo u slučaju da njen muž umre. Ostatak teksta pročitajte ovde.