Uncategorized

Srbija U NEVERICI! ŠEŠELJ OSUO PALJBU PO MLADIĆU I KARADŽIĆU! LAŽNI SVEDOK KRVAVIH RUKU: “Izdajnici koji su streljali muslimane..Oni su sramota za SRPSKI NAROD!”

Vjerovatno su svi na Balkanu čuli da je nedavno ratni zločinac Ratko Mladić konačno osuđen na doživotnu zatvorsku kaznu 10 godina nakon što je prvobitno uhapšen davne 2011. godine.

Iako su mnogi širom država bivše Jugoslavije zadovoljni ovim ishodom, neki nacionalisti poput Vojislava Šešelja smatraju da njegova osuda nije nimalo pravedna usprkos njegovim zločinima za koje se dobro zna. Šešelj je vođa srpskih radikala i uvijek se pojavljuje u emisijama te ostavi mnoge bez teksta svojim izjavama budući da čovjek nema ni dlake na jeziku. Od njega ćete čuti svašta, ali je diskurs uvijek na temu nacionalizma te nije ni čudo što se aktivirao kada se Mladiću pravedno presudilo neki dan u Haagu.

Jedna od njegovih kontroverznih izjava je ona u kojoj je izjavio da se čuo sa Radovanom Karadžićem putem telefona a ova izjava se mogla čuti tokom njegovog gostovanja na Happy televiziji. Ono što je otkrio javnosti je to da se Karadžić nije uspio čuti sa advokatom zbog COVID-19 pandemije i da smatra da to nije fer s obzirom na to da i on treba na suđenje. Skoro se u još jednom gostovanju oglasio o svjedočenju Miomira Nikolića koji je nekad bio načelnik za bezbjednost Bratunačke brigade Vosjke Republike Srpske.

Ono što je otkrio je to da je kontroverzna sutkinja Prisca Matimba Nyambe izjavila da je Nikolić lažno svjedočio protiv Karadžića i Mladića vezano za sve njihove ratne zločine iako je i on sam povezan sa masakrom u Srebrenici koji je i dan danas dokaz užasnih stvari koje su ovi ljudi radili. Šta vi mislite o ovome?