Novo Vijesti

SRBIJA U NEVERICI! Seka Aleksić pokazala poruke: Zbog MALTRETIRANJA pobegla od kuće sa decom, nije imala koga da moli za pomoć !(FOTO)

Seka Aleksić je jedna od pjevačica koja se pojavila početkom ovog stoljeća, a da je uspjela opstati i dan danas, kada mnogi pjevači i pjevačice samo niču i preko noći postanu poznati sa jednom pjesmom. Njene pjesme se još s početka karijere mogu čuti svugdje, a mnogi uživaju i pronalaze se u njima.

Seka je jedna, taođer, od najaktivnijih pjevačica na društvenoj mreži instagram, gdje redovno dijeli sa svojim pratiteljima svoj život. Ona je u potpunosti posvećena svojoj porodici, mužu i dvojici sinova, koje također često postavlja na instagram. Veljko Piljkić i Seka su dugo bili zajedno u vezi, a onda su prije 10 godina odlučili da izgovore sudbonosno da. Danas uživaju u svojoj porodici i ljepotama koje ih čine sretnima.

Seka Aleksić dobija svakodnevno na stotine poruka, ali je sa svojim pratiteljima podijelila jednu ispovijest vezanu za poruke. Rekla je da je ušla u poruke i nasumično odgovarala na njih, dok nije naišla na jednu poruku od gospođe koja je tražila pomoć od Seke. Seka je javno odlučila da traži pomoć od svojih pratitelja te je saopštila da je ona samohrana majka koja ima samo svoju kćerkicu, jer je pobjegla od muža koji ih je maltretirao obje.

Sada su podstanari i nemaju dovoljno prihoda da plaćaju stan u kojem živi, te se gospođa obratila Seki koja je odmah reagovala. Seka je bila prilično u šoku što je od svih silnih poruka, otvorila upravo njenu, te se nada da će joj dobri ljudi moći pomoći da preživi sa svojom kćerkicom. Šta vi mislite o ovome?