Novo Vijesti

SRBIJA NA NOGAMA! POJAVI SE NOVI ŠOKANTAN DETALJ U ISTRAZI – Jelena Marjanović je ubijena u KUĆI POZNATE PEVAČICE?! Svi u šoku..(FOTO)

Ubistvo mlade pjevačice Jelene Marjanović koje se desilo prije nekoliko godina je još uviejk nerazjašnjeno i ovaj slučaj pobuđuje veliku pažnju javnosti. Njeno beživotno tijelo je pronađeno na nasipu u Borči u poslijepodbevim satima a oni koji su prvi došli na mjesto zločina su uništili skoro sve eventualne dokaze šro je uveliko otežalo istragu i pronalaženje ubice.

Poznato je da je u prvi mah za njeno ubistvo optužen jedan biznismen koji je bio i pritvoren ali se na kraju ispostavilo da je nevin pa je pušten na slobodu. On tvrdi da mu je sve smjestila Jelenina svekrva a trenutno se vodi postupak prodtiv Jeleninog muža Zorana Jovanovića i održano je već nekoliko ročišta na kojima je svoje iskaze dalo preko 200 svjedoka.

I dan danas se pojavljuju neki novi dokazi a jedno posebno otežavajuće svjedočenje za Zorana je bilo ono koje je dao sudski vještak za telekomunikaciije koji je rekao da je na osnovu signala mobitela Jelene i njenog supruga moguće dokazati da se on nalazio u njenoj blizini u vrijeme kada je izvršeno ubistvo. Pored toga posebno je sumnjivo što je njegov mobitel bio isključen pola sata i to baš u vrijeme kada se pretpostavlja da se desilo ubistvo.

Pojavile su se i nezvanične informacije da je Jelena ubijena na nekom drugom mjestu a da je njeno tijelo naknadno doneseno na nasip. Po tim informacijama Jelena je ubijena kući jedne druge pjevačice koja živi u Zemunu i čije ime još uvijek nije otkriveno javnosti. Ono što se sigurno zna je da je smrt nastupila nakon više udaraca oštrim predmetom, najvjerovatije šarafcigerom u predjelu glave.