Anastasija Ražnatović, kćerka poznate srpske pjevaljke Svetlane Cece Ražnatovi, posljednjih godina je naprosto eksplodirala. Ona postepeno izlazi iz sjene svoje majke, odškrinula je već vrata Balkanske pop – folk muzike i sa svojim dosadašnjim pjesmama ona pravi put do zvijezda.

Kao veoma mlada se ona osamostalila, te već sada ima svoj stan u Beogradu u kojem živi sa svojim momkom. Poslije vjenčanja njenog brata Veljka, pritisak je sada spao sa njih, pa je zato ona odlučila da se malo opusti i odmori. Otišla je u nešto toplije krajeve na južnoj hemisferi.

Ona je sada na Tajlandu gdje koristi svaki minut da se opusti i da se odmori, te napuni baterije za povratak u Srbiju i kreiranje novih pjesama (i skandala). U ovoj zemlji na jugoistoku Azije ona je sa svojim momkom i dane provodi sunčajući se, uživajući u svakom momentu. Na svom Instagramu neprekidno bombarduje narod svojim slikama.

Najviše se tamo mogu vidjeti slike nje u kupaćim kostimima koje mušku publiku prosto dovodi do ludila. Međutim, nedavno je otišla ipak malo predaleko. Objavjen je video na kojem se vidi Anastasija kako leži u veoma neprimjerenoj pozi, a taj snimak je osudila kompletna srpska javnost, što svi vide kao vid reklame i samopromocije.

Na videu se vidi kako mini Ceca uživa na suncu i odmara se, reklamirajući svoje tijelo i svoj bronzani ten. Pritome sasvim sigurno nabija komplekse mnogima koji more ili Tajland nikada neće imati priliku vidjeti uživo, što je još više izazvalo gnjev kod publike.

Šta vi mislite o ovome?

Preporučujemo