Zanimljivosti

“Spavam sa oženjenim muškarcem, on ima 65, ja 22-NEĆE DA OSTAVI ŽENU, osećam se prevareno…”

Na osnovu naslova sigurno ste već prepoznali šta će biti tema, tema koja je oduvijek bila aktuelna, a to su veze između starijih i puno mlađih osoba.

Nekako su to teme koje se provlače i kroz sve vijekove ali su uglavnom stariji muškarci tražili sebi mlade ljubavnice, a one su zbog novca ili iz straha bivale sa njima.

Danas je to skoro normalno, a nije baš normalno nego je toliko često da više i upada toliko u oči.  Često se u luksuznim restoranima i hotelima, na nekim svečanostima onih koji imaju malo dublji džep, mogu vidjeti stariji muškarci koji su u pratnji dosta mlađih djevojaka. A one su su sve lijepe, mlade, dotjerane, nasmijane. Danas sve one koje se pojavljuju sa duplo ili troduplo starijim muškarcima, naravno bogatim muškarcima, zovu jednim imenom a to je sponzoruše .

A nerijetko su ti muškarci “porodični ljudi”, imaju regularan brak i djecu, jednostavno se žele zabaviti i iskoristiti djevojke .

Sada ćemo prenijeti iskustvo jedne 22 godišnje djevojke koja je imala vezu sa svojim direktorom iz firme koji je star 65 godina. Veza je buknula nekako naglo, na svako svoje poslovno putovanje je direktor vodio nju a kod kuće je ostajala supruga i dvoje djece.obasipao ju je skupim poklonima, najnovijim telefonima, izvodio po ekskluzivnim restoranima. Jednom prilikom dok je bila sa njim vidjela ju je njena majka koja je naravno kritikovala što ima vezu sa čovjekom koji joj može biti djed.

A djevojka se još nadala, vjerovala mu 2 godine dok joj je govorio da će se razvesti i da će oženiti nju. Naravno, a gdje bi drugo nego na Facebooku, djevojka je opisala svoju situaciju i pitala za savjet.
Ženske korisnice su naravno buknule na nju, iskritikovale je baš da valja.

Vaša mišljenja o ovakvim djevojkama?