Novo

Španska serija: Rada Manojlović otela dečka Katarini Rebrači! Poznat je i bogat (FOTO)

Jedna od javnih ličnosti koja je jao često tema brojnih medija jeste Rada Manojlović , pogotovo od nedavno kada je raskinula svoju dugogodišnju vezu sa popularnim pevačem Harisom Berkovićem. Naime , dok su svi očekivali da će se začuti svadbena zvona , oni su ipak odlučili da je raskid najbolja stvar. Međutim , danas ćemo se dotaći jednog odnosa koji je okončan navodno zbog Rade , a u nastavku ćete shvatiti o čemu priččamo.

Dakle ,12 godina je trajala borba Katarine Rebrača da bude oslobođena svih optužbi za proneveru. podsećanja radi ona je 2010. uhapšena pod optužbom da je zloupotrebom Fonda za prevenciju raka dojke protivpravno prisvojila više od 22 miliona dinara koje su uplaćivali građani i donatori. Dakle , ona je tada bila u vezi sa popularnim košarkašem Momirom Gajićem ,a koji joj je odlučio da okrne leđa u najgorem trenutku. Međutim , jako dugo je se pričalo o tome da ju je ostavio zbog pritiska koji je imao , međutim , postoje i oni koji su za ovaj krah upravo krivili Radu.

U tom vremenu Katarina i Rada su punile naslovne strane brojnih medija , a Katarina je tada imala priliku da osim medijskog linča koji je trpela ,da čita i o ljubavi njenog dragog sa pevačicom. Međutim , deceniju posle on je se oženio sa Nevenom , te danas imaju dvoje dece . Katarina danas ponovo nakondugo vremena ima priliku da hoda uzdignute glave , dok je Radin ljubavni život i dalje jako turbulentan. Vaša mišljenja o ovom pišite u komentare.