Zanimljivosti

Sonjin muž stariji od nje 32 godine: S njim živi od svoje 17. godine, cijelo selo ih osuđuje- EVO i zašto (FOTO)

Mada je u društvu puno prihvaćenije da se mlađe žene udaju za mnogo starije muškarce, nego obrnuto, okolina ne odobrava čak ni kada je razlika velika ili kad je muškarac puno stariji, iako žene koje žive s njima tvrde da su sretne i zaljubljene.

Ranije su se takvi brakovi dogovarali i svako od nas barem je jednom čuo priču o djevojci koja je bila prisilno udana za muškarca koji joj po godinama mogao biti otac, a često i djed.

Danas više nema tih dogovorenih brakova, ali postoje mlade žene koje privlače puno stariji muškarci i koje stupaju u vezu s njima. Takve djevojke tvrde da su muškarci njihove dobi djetinjasti i ne mogu im pružiti ono što trebaju. Svi koji prate emisiju “Večera za 5 na selu”, mogli su sigurno vidjeti jednu od kandidatkinja, Sonju Lončarević, čiji je muž stariji od nje 32 godine. U braku su 16 godina i imaju kćer koja je napunila nedavno 14 godina.

Sonja je u emisiji govorila o tome koliko je okolina osuđivala njihovu vezu od starta zbog ogromne razlike u godinama. Danas, poslije toliko godina braka, više nikome to ne smeta, ali postoje ipak situacije kada ta razlika izađe na vidjelo, ali njih dvoje je odmah bez problema prevladaju. Navela je da joj je Josip najveća podrška u svemu što radi i s njim se osjeća bezbjedno i zaštićeno.

Sonja smatra da i u svakom braku postoje svađe i rasprave, ali uvijek se to dogodi oko nekih sitnica. Otkrila je da je Josip jedan izvrstan kuhar i da ju je naučio ovoj vještini. Čak i nakon toliko godina zajedničkog života i braka, zna je usrećiti pripremajući joj večeru ili izmamljujući osmijeh na lice novom šalom.