Novo

ŠOK!KUMA MARJANOVIĆA ZADALA POSLEDNJI UDARAC: OTKRILA JE ŠTA SE DESILO PRE UBISTVA, OVO ĆE DA NAPRAVI OBRT!

I dalje je jedna od najaktuelnijih tema kojoj ćemo da posvetimo prostor jeste presuda kojom je Zoran Marjannović osuđen na 40 godina zatvora , a sve jer je pre šest godina na jeziv način usmrtio svoju suprugu Jelenu . Iako je sudu trebalo mnogo vremena da pronađe krivca za ovo zlodelo , ipak se može reći da je pravda konačo zadovoljenja , te da će Jelena nakon šest godina u miru da počiva. Pored svega Zoran je godinama tvrdio da nije kriv , a sud je ovj njegov zločin okarakterisao kao jeziv ,a sve jer je sa njima tada bila i njihova maloletna ćerka Jana.

Godinama unazad jako je mnogo suđenja koja su se provela , jedan od svedoka koji je bio na njima je i Zoranova kuma Nora Bakić Karleupa , a koja je istakla kako joj je se Jelena jako često žalila na njenog svekra : “Govorila mi je da je u kući loša atmosfera i da ima problem sa svekrom Vladimirom koji ima veliki uticaj na njenog supruga Zorana. Moj suprug Ivan Rakić i Zoran Marjanović su kumovi i uglavnom smo se viđali svi zajedno. Jelenu sam retko viđala samu… Govorila je da joj “matori” zagorčavaju život… Žalila mi se i na snaju Milicu Marjanović, suprugu Zoranovog rođenog brata Miloša, “jer ništa nije radila po kući”. A i na kumu Veru je “kukala”, rekla je tada.

Također je dodala da je imala priliku da prisustvuje njihovim svađama , te da ju je Zoran jako često omalovažavao , te vređao , ističući da liči na neku tetku , te da je debela. Pored svega Jelena ga je uvek branila te gvorila da on to ipak ne misli tako.