Novo

ŠOKIRAN ONIM ŠTO JE VENDI URADILA USRED EMISIJE! Voditelj je provocirao, ona zavukla ruku među GRUDI i izvukla… (VIDEO)

U nastavku današnjeg članka se bavimo sa novostima koje nam dolaze sa naše domaće javne scene, koja je u poslednje vrijeme bukvalno eksplodirala, pa tako skoro svakog dana imamo priliku da pročitamo šta se to novo desilo u životu od nekih naših javnih ličnosti. Kako ste i sami mogli da zaključite, u nastavku pišemo o poznatom novinaru Vanji Buliću, koji je gostovao na Kurir televiziji.

Tom prilikom on se prisjetio jedne emisije u kojoj je njegova gošća bilapjevačica Vesna Vukelić svima poznatija kao Vendi. Naime, on se dotakao svoje stare emisije koju je vodio, a koja se zvala “Crni biseri”, i u kojoj je on bio voditelj, a u jednoj od emisija njegova gošća je bila Vendi, koja je napravila jedan potez koji se njemu duboko urezao u sjećanje. Međutim, on se prvo osvrnuo na to kada je on prvi put upoznao Vendi, i kako je on njoj pomogao da ona izgradi svoju karijeru, pa je tako rekao sljedeće:

“Ona je jedno veselo stvorenje. To je bilo 1991. godine kada je pokrenut časopis Zam i emisija Zam. Vesna je zbog svojih lepršavih grudi uradila jedan spot. Ja sam tada napravio jedan mali tekstić o njoj više iz šale. Eto kako kod ozbiljnog humoriste pređe u nešto drugo. To je video Minimaks i pozvao je Vesnu i njene drugarice. Mnogi su se ljutili što dolaze kod njega, ali znali su svi ako nisi bio kod njega nisi bio uračunat u estradu. Tu je počela njena karijera”, rekao je on. Ostatak teksta pročitajte ovde.