Showbizz

ŠOKIRAĆETE SE kad vidite ko je u pitanju..”VOLIMO SE”, GILE SE ŽENI! PJEVAČ SE NAKON RAZVODA ZALJUBIO DO UŠIJU: Evo kad će stati na ludi kamen

U nastavku današnjeg članka reč dve o domaćoj etsradi koja je sva u znaku novogodišjnih i božićnih praznika. Ugovaraju se nastupi ali i novogodišnje emisije, a tv kuće se otimaju ko će da ima veće i bolje zvezde u svojim novogodišnjim programima. Opet će svakako najbolje da prođe TV Pink jer svako želi definitivno da se pojavi u njihovom programu kojeg prati baš celi Balkan u najluđoj noći. 

Mi danas govorimo o čoveku sa naslovne slike a radi se o Amar Jašarspahić Giletu koji je jedan od omiljenijih pevača u celoj regiji. On je jedan od retkih pobednika Zvezdi Graanda koji je izgradio i više ego solidnu karijeru. Veliki je ljubimac žena a to ga je i koštalo braka sa prvom suprugom sa kojom ima i dete. Nakon to0ga je definitivno živeo kao momak. 

Poveziovali su ga sa Milicom Todorović ali to su ipak bile samo kuloarske priče. On se osvrnuo na 2021 odinu te je rekao da nije nialo zadovoljan sa poslom jer je jedva sastavljao kraj sa krajem a posla nije nikako bilo. Sada mu je najvažnije da bude sa svojim sinom sa kojim je išao 15 dana na zimovanje, a sada mu je spremio i paketić iznenađenja. 

Što se tiče njegove izabranice neće još da trči pred rudu a kako kaže jako lako bi opet mogao da stane na ludi kamen. Ono što je također najavio jeste jedna prelepa balada koja opisuje njegov celi život a trebala bi se pojaviti do Nove godine. Sad za sada sretan je sa porodicom..