Showbizz

ŠOKANTNO! POZNATU SRPSKU PEVAČICU GODINAMA TUKAO MUŽ: Varao s mlađom koleginicom, kupovao joj poklone i vodio na žurke sa BOGATAŠIMA!

Mi danas govorimo o domaćoj estradi, koja je kako god da se okrene pomalo i nakaradna. ponekad kada vidimo profile na društvenim mrežama poznatih zvezda, sve to izgleda kao med i mleko, ali kao što je bio slučaj kao kodd Tanje Savić kada je došla u podlivima u policiju, tek se tada saznalo da ju je Dušan maltretirao godinama. Tada se saznalo da je javnosti prikazivana totalno druga slika, i da ipak nije tako sve roza kao što je izgledalo.

Mi danas donosimo pisanje srpskog kurira koje je definitivno bio veliki bum ovoga vikenda, a tiče se jedne jako poznate srpske pevačice čije ime su naravno ostavili u tajnosti. Sve je počelo kada se pojavila u hitnoj pomoći sa jako velikim podlivima, jer se pobunila kod kuće što ju muž vara sa drugim devojkama, a sve je puklo jedne noći kada je ona saznala da je vara i to sa njenom kolegicom sa estrade.

Ono što se sa sigurnošću zna je to, da je njihov sin odselio kod svoje bake jer više nije mogao da trpi tuču galamu i vrisku. Inače njen muć je krenuo sa neverstvima na početku pandemije korona virusa na jednom od zadnjih koncerata na Bg splavovima. Od tog dana je sa tom pevačicom u vezi, a njegova žena, sve to trpi, a kako svedok koji je sve ispričao kuriru to neće još dugo trajati jer će podneti zahtev za razvod braka.