Novo Vijesti

ŠOKANTNO OTKRIĆE! – VELIKA TUGA U PORODICI ZADRUGARKE: Učesnica izgubila dete, PLAKALA I VRIŠTALA NA SAV GLAS, HITNO JE IZVELI NAPOLJE!(VIDEO)

Kao što je već svima poznato najgledaniji program u našem regionu je rijaliti koji se prikazuje skoro na svakoj privatnoj televiziji. Iako ih ima više, ubjedljivo je najgledanija Zadruga koja se prikazuje već četvrtu seezonu i čije je finale veoma blizu.

Mnogima je omiljeni lik Kristijan Golubović koji je poznati pripadnik kriminalnog miljea i koji je veliki dio svog života proveo po zatvorima. On se nedavno upustio i u aferu sa Kristinom Spalević što je mnoge iznenadilo jer je od početka pričao koliko voli svoju suprugu Ivanu. Kada je Zadruga tek počinjala u septembru mjesecu odmah se moglo vidjeti da će gledaoci imati skandala u izobilju a tada je u Pretresu nedelje koji vodi Milan Milošević došlo do velike svađe između Dragane Mitrović koja je bila nova učesnica i Milice Kemez koja se pojavila i u prethodnoj sezoni.

Milica je odmah napala Draganu i rekla kako je ona ušla u Zadrugu u dogovoru sa njenom bivšom prijateljicom Tanjom koja joj je po njenimeriječima otela salon dok se Dragana branila i govorila kako s tim nema nikakve veze. Kada je svađa bila na vrhuncu ustao je Lepi Mića i rekao kao je on doveo Draganu u Zadrugu 4, ali Milica mu nije povjerovala i nastavila je da napada Draganu koja je čak i počela da plače.

Mića to više nije mogao da sluša pa je uzviknuo da Dragana ima tužnu životnu priču  i da joj je umrlo dijete što je Draganu potpuno slomilo. Ona je ustala i izašla napolje a za njom je pošlo nekoliko Zadrugara koji su pokušavali da je smire ali bezuspješno.

Add Comment

Click here to post a comment