Zanimljivosti

ŠOKANTNA ISPOVEST! Prve bračne noći Stana mu PRIZNALA da voli Petra: Ono što je Milovan uradio i danas se PREPRIČAVA! (FOTO)

Mi se u nastavkuu današnjeg članka fokusiramo na stvarne životne priče i sudbine koje su ponekad i više neverovatne i jako su zanimljive da se poslušaaju. Vraćamo se u stara vremena kada su cenjene bile neke sasvim drugačije životne vrednosti a sve se dešavalo u staroj Srbiji a u glavnoj ulozi su dvoje ljuudi koje su se itekako voleli.

Sledeću priču nam je doneo poznati srpski pisac i pesnik Nedeljko Popadić a cela priča nam dolazi isz starih vremena kada su vladali viteštvo hrabrost i čast koju danas jako teško možemo da nađemo bilo gde. U centru cele priče je čovek koji se zvao Milovan čovek koji je pre svega bio jako častan ali i hraabar i to najhrabriji u svom selu ali i celoj okolini. Cela situacija i dešavanja su se desila u Crnoj Gori tačnije u mestu Plav.

U tom selu je bila i jedna Stana koju su roditelji begenisali još pre jednom Petru ali ona je ipak htela svome Milovanu jer joj srce zatreperi svaki puuta kada ga je videla. I dođe tako taj dan da se stana udala za Milovana pukla je i puška. Točilo se vino a prvu bračnu noć je čekao Milovan u krevetu a Stana stoji u sobi polugola i ćuti i gleda u pod u tišini mraka.

Ona mu je priznala da voli petra a da su se samo gledali i ništa više. Milovan reče da idu spavati pa će ujutro pričati. Ujutro Milovan uzjaše konja i ode u susedno selo i nađe Petra srećenika koji se prepao kada je video Milovana sa mačem. Ostatak priče pročitajte ovde…