Stories

Šokantna ispovest prevarene žene: Muž me je 5 godina varao sa majkom, u sve upetljan i sin!

Prevare u braku nisu baš rijetka pojava, često se o tome priča a možda još češće i ne priča.

Ali to ne znači da se ne dešava. Priča jedne žene iz Amerike je malo više nego čudna. Džejmi Volker, majka dvoje saznala je da je muž vara a da stvar bude još bizarnija, njen muž je ljubavnu aferu imao sa njenom majkom. Punih pet godina je svoju ženu varao sa punicom.

Džejmi ništa nije ni slutila, bez imalo ikakve sumnje je bila i čak joj je bilo drago što se tako dobro slažu njen muž i njena majka. Aferu je u stvari otkrio njen sin, tinejdžer , koji je ušao u sobu da nešto potraži i zatekao svog oca i baku u punom ljubavnom zanosu.
Možete samo zamisliti šok djeteta nakon te scene. A onda ima je s prezirom rekao da oni moraju reći mami za taj odnos, u protivnom će on to uraditi.

“Moj sada već bivši suprug je zaključio da mi mora reći istinu. Pozvao me na vožnju automobilom, sjeli smo i vozili se veoma dugo a onda je on parkirao na parking Valmarta, sve mi ispričao, imali smo veoma otvoren razgovor i rekao mi je šta se sve događalo poslednjih pet godina.”

Naravno da je Džejmi je bila skrhana bolom, razočarana i osjećala se prevarena od strane obje bliske osobe ali, tvrdi ona, nije odmah mogla zatražiti razvod jer je bila nezaposlena pa bi teško izašla na kraj sa finansijama . Odlučila je da proba sačuvati brak, krenuli su na terapiju, a potom se preselili u Tenesy kako bi počeli sve iz nova i ostavili tešku prošlost iza sebe.

Ali njen suprug je bio nepopravljiv, veoma brzo je započeo ljubavnu aferu sa kolegicom sa posla i nastavio varati suprugu. Do razvoda je konačno došlo 2017. godine, a nakon toga je njen bivši suprug oženio tu ženu s kojom ju je prevario. Džejmi priča kako je za njenog sina to bilo veoma traumatično iskustvo, da dugo nije htio kontaktirati ni sa ocem ni sa bakom. Ona sama nije pričala sa svojom majkom pune četiri godine, prošle godine su malo izgladile odnose, ali Džejmi priznaje da još nije spremna pričati o tome šta je majka uradila sa njenim mužem.