Novo Vijesti

ŠOKANTNA ISPOVEST! – NAŠU POZNATU PEVAČICU JE SUPRUG ZLOSTAVLJAO TRI DECENIJE!: EVO KAKO JE USPELA zauvek da pobegne iz PAKLA u kojem je živela! (FOTO)

Nasilje u porodici je na Balkanu i te kako prisutno ali se o njemu jako malo govori u javnosti i žrtve trpe i ćute o strahotama koje preživljavaju među četiri zida, od straha i sramote. Uglavnom sa radi o nasilju muškaraca nad ženama a zabluda je da se to dešava samo anonimnim i nezaposlenim ženama nego su i mnoge poznate ličnosti koje su i dobro situirane, prolazile kroz pakao u braku.

Jedna od njih je i  pjevačica Mirjana Derek koja je nedavno javno progovorila o užasu koji je proživljavala dok je bila u braku sa sada bivšim suprugom. Njoj je trebalo 30 godina da skupi hrabrost i napusti ga i počela je novi život od nule i odlučila je da se posveti svojoj velikoj ljubavi, muzici pa se prijavila na takmičenje Nikad nije kasno.

Ona je u ovoj emisiji i ispričala svoju potresnu životnu priču i rekla je kako je imala nesretan brak ali se svejedno borila da ga  očuva. Od prve godine nakon vjenčanja je trpjela psihičko zlostavljanje i vrijeđanje i ponižavanje skoro svakodnevno ali se stalno nadala da će se on promijeniti.

Kada je odlučila da se razvede nakon tri decenije svi su je osuđivali i bilo je pakosnih komentara koji su je pogađali ali je bila svjesna da živi na Balkanu i na taj način se nosila sa svim kritikama. Na kraju je rekla da napokon nakon dugo godina bola i patnje sada živi punim plućima i da je pronašla ljubav svog života te da nema veze što joj je sada 50 godina.